Stuudio 213 OÜ, reg nr 16469360

Stuudio 213 ringmajanduse mudelil toimiv rõivavaldkonna kogukonnakeskus, mis on mõeldud kõikidele õmblushuvilistele ning keskkonnasäästlikele mõtlejatele. See on koht, kus saab kasvatada teadlikkust rõivatööstuse telgitagustest, osaleda töötubades, saada ligipääs täisvarustuses masinapargile, luua tekstiili- ja rõivatooteid õmblusklubis, soetada uuele ringile läinud kangaid ning kasutada rõivaparandusteenust. Eesmärk on tutvustada kogukonnale ringmajanduse põhiprintsiipe ning olla abiks nende juurutamisel oma igapäevaellu, et vähendada koormust, mida oma tarbimisharjumustega keskkonnale avaldame.

Säästva arengu eesmärgid

  1. Säästev tootmine ja tarbimine

    12. Säästev tootmine ja tarbimine

    Tagada säästev tarbimine ja tootmine.

  2. Kliimamuutuste vastased meetmed

    13. Kliimamuutuste vastased meetmed

    Võtta kiiresti meetmeid kliimamuutuste ja nende mõjuga võitlemiseks.

  3. Maa ökosüsteemid

    15. Maa ökosüsteemid

    Kaitsta ja taastada maismaa ökosüsteeme ning propageerida nende säästvat kasutamist; majandada metsi säästvalt, võidelda kõrbestumisega ning peatada ja pöörata ümber pinnase halvenemine ja bioloogilise mitmekesisuse hävimine.

  4. Kultuuriruumi elujõulisus

    Kultuuriruumi elujõulisus

    Eesmärk keskendub Eesti kui rahvusriigi järjepidevuse ja elujõulisuse tagamisele kultuuri kaudu. Jätkusuutliku arengu väärtushinnangud, põhimõtted, meetodid, käitumismudelid, meele- ja elulaad on omamoodi sotsiaalne innovatsioon, ühiskonnaelu põhimõtteline uuendus, mida on võimalik edukalt ellu viia ainult kultuuri kaudu.

Juhatuse liikmed