Fudler on platvorm, kus restoranid saavad värskelt müümata jäänud toidule ostjad leida.
Asutamise aasta
2020
Regioon
- Kogu Eesti
Ärimudel
- B2C
- B2B
Säästva arengu eesmärgid
12. Säästev tootmine ja tarbimine
Tagada säästev tarbimine ja tootmine.
Kirjeldus
Eesti toidukohtades visatakse ära ligi 15 miljoni euro väärtuses valmistoitu aastas, mis ei jõua isegi taldrikule. Fudler on platvorm, kus restoranid saavad värskelt müümata jäänud toidule ostjad leida. Nii saavad Fudleri kasutajad soetada soodsa hinnaga maitsva prae oma lemmikrestoranist. Toidukohad saavad aga teenida aastas mitu tuhat eurot lisatulu muidu raisku minevatelt toodetelt ja kasvatada oma kliendibaasi. Tulevikus kaasame oma platvormile ka toidupoed, kus visatakse ainuüksi Eestis ära ligi 25 miljoni euro väärtuses toitu aastas. Lisaks on Euroopa Liidu eesmärgiks vähendada toiduraiskamist poole võrra aastaks 2030 ja näeme Fudleril olulist rolli selle eesmärgi täitmisel!
Juhatuse liikmed
- Rudolf Stenar Saluoks
Finantsinfo
Aasta | Kvartal | Käive | Töötajate arv | Riiklikud maksud | Tööjõumaksud |
---|---|---|---|---|---|
2024 | 3 | €0 | 0 | €0 | €0 |
2024 | 2 | €0 | 0 | €0 | €0 |
2024 | 1 | €0 | 0 | €0 | €0 |
2023 | 4 | €0 | 0 | €0 | €0 |
2023 | 3 | €403.51 | 0 | €0 | €0 |
2023 | 2 | €89.25 | 0 | €113.09 | €120.38 |
2023 | 1 | €901.98 | 2 | €347.36 | €361.14 |
2022 | 4 | €467.43 | 2 | €602.90 | €583.08 |
2022 | 3 | €213.30 | 5 | €3,069.80 | €3,321.65 |
2022 | 2 | €682.15 | 5 | €5,640.45 | €6,181.75 |
2022 | 1 | €1,006.72 | 5 | €4,053 | €4,432.82 |
2021 | 4 | €6,521.21 | 4 | €2,461.35 | €2,580.80 |
2021 | 3 | €812.84 | 2 | €243.55 | €123.40 |
2021 | 2 | €1,428.07 | 0 | €254.88 | €0 |
2021 | 1 | €0 | 0 | €0 | €0 |