CommuniCare liitus Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustikuga

Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustikul on hea meel teatada, et meiega on liitunud ka eelmise hooaja Ajujahi parim sotsiaalne ettevõte CommuniCare. CommuniCare on suhtlusvõrgustik mis on loodud läbi inimvaheliste suhete ja tehnoloogia. Ettevõtte eesmärgiks on soodustada eakate suhtlust välismaailmaga ja teha nende viimased eluaastad väärikaks.

“Liitusime SEV-ga, sest soovime teha rohkem koostööd teiste sotsiaalettevõtega ning luua põnevaid võimalusi just sellele kogukonnale kelle probleemi meie lahendame,” ütles CommuniCare juht Norman Vester. “Me usume, et SEV suudab anda meile nõu, kuidas paremini sotsiaalmeedia turundust ettevõttes läbi viia ja muidugi suunata meid ka rahvusvaheliste organisatsioonide poole, et me saaks kas nõustamisalast või rahalist toetust teenusearendamise jaoks. Me ootame SEV-lt põnevaid väljakutseid ning koostöökohti, mis pole ainult meie ettevõttele kasulikud, vaid ka inimestele meie ümber.”

Lisaks võitis CommuniCare 2020. aastal rahvusvahelisel ärifestivalil sTARTUp Day toimunud STARTER äriideede võistlusel esimese koha. STARTER programm toimub juba viiendat aastat Tartu Ülikooli juhtimisel koostöös Tallinna Ülikooli ja TalTech-iga ning 2019. aastal osales STARTER programmis üle Eesti 133 meeskonda, st 505 õppurit. CommuniCare meeskond koosneb Tartu Ülikooli tudengitest.