Tallinna ülikooli sotsiaalse ettevõtluse magistrandid otsivad praktikakohti!

Sel kevadel viime koostöös Tallinna ülikooliga esmakordselt läbi projekti, kus aitame kokku viia tudengid, kes soovivad praktilist kogemust ning ettevõtted, kes vajavad lisajõudu. Kindlasti tasub mõelda, kuidas praeguse kriisiga kaasnenud majandusolukord mõjutab ettevõtte käekäiku ning kas praktikandi kaasamine võiks aidata seda olukorda leevendada.

Hetkel otsib praktikakohta viis tudengit ning iga ettevõte saab avaldusvormis lugeda kandidaatide lühitutvustusi ning anda märku, milliste oskustega abijõust nad oleksid kõige enam huvitatud. See muidugi ei kohusta veel millekski ning hiljem on võimalik oma eelistust vajadusel muuta. Tudengid on pärit välismaalt ning väga erinevate taustadega – turundusest meditsiinini. Nende töökeel on inglise keel.

Praktika pakkujalt oodatakse konkreetselt sõnastatud eesmärki, mida tudeng proovib saavutada. Kui eesmärk ei ole avalduse kirjutamisel veel väga selge, aitame meeleldi kaasa mõelda. Praktikandid elavad alaliselt Tallinnas ning kaugemate kohtade praktikakohad võiksid arvestada kaugtööga. Alustamise aeg sõltub kokkuleppest tudengiga ning kestuse määrame koos ettevõttega. Ülikoolipoolne soov on, et praktika toimuks selle kalendriaasta jooksul. 

Huvitatud ettevõtete ja tudengitega teeme esmalt virtuaalse kohtumise. Mõlemad osapooled saavad end tutvustada ning ettevõtted saavad anda parema ülevaate praktika eesmärgist.

Ootame ettevõtete avaldusi kuni 6. aprilli südaööni!