Riin Lisett Rei: “Ka startup maailm liigub sotsiaalse ettevõtluse suunas.”

Märtsis alustas kommunikatsioonivaldkonna eksperdina tööd Riin Lisett Rei.

Riin on tegutsenud startup ökosüsteemis mitmeid aastaid ning läbi selle õppinud tundma Eesti ettevõtlusmaastiku tugistruktuure. Ta on näinud erinevate tehnoloogiauuenduste trendide tõuse ja mõõnu ning nende mõju startup maastikul.

Sotsiaalne ettevõtlus on kindlasti midagi, mille poole maailm liigub nii startupinduses kui ka traditsioonilises ettevõtluses ja mille hüvangusse soovib Riin ka ise panustada. Seetõttu on ta väga põnevil tuleviku osas: “Tahan anda endast parima, et seda suurt eesmärki viia veelgi rohkemate inimesteni ning seeläbi (kõlab küll väga stamplausena, aga siiski) muuta maailma paremaks paigaks.”

Sotsiaalse ettevõtlusega on Riin samuti katsetanud, kui ta soovis luua viipekeelseid video vormis lasteraamatuid. See projekti jäi katki, kuid kogenud startup maastiku liikmena teab ta, et läbikukkumisi ei ole, on ainult õppetunnid ja teadmised edaspidiseks.

Meile on suur aru, et Riin on meiega! Tuult tiibadesse!