fbpx

Ettevõtlikkuse huvikool Changemakers Center alustab!

Oktoobris alustab Eesti esimene 14-19-aastastele noortele suunatud ettevõtlikkuse huvikool – Changemakers Center.

Changemakers Centeris omandavad noored learning-by-doing meetodiga vajalikke teadmisi, praktilisi kogemusi ning mõtestavad, kuhu nad soovivad tulevikus edasi liikuda pärast põhikooli ja / või gümnaasiumi.

Huvikool koosneb kahest huviringist – maailmamuutvad algatused ja tuleviku liidrite kursus. Esimeses huviringis keskendume sellele, et noored viiksid tiimina ellu ühe projekti, ettevõtte või muu sündmuse, mida nad huviringi jooksul arendavad. Tuleviku liidrite kursusel keskendume tööturul nõutud oskuste arendamisele, mis on vajalikud tiimi juhtimisel.

Iganädalaselt toimuvad kohtumised Tallinnas Telliskivi Loomelinnakus. Neljapäeviti toimuvad maailmamuutvate algatuste ja reedeti tuleviku liidrite kursused. Sessioonid kestavad 1,5 tundi.

On aeg hakata maailma muutma! Registreeri huvikooli: https://bit.ly/2Zep3Hf